Cheerleadern känner sig vilse och förstår inte varför dem andra plötsligt dansar annorlunda.

Vi vrider tillbaka klockan till den 5:e december 2013. Det är hög tid för många att börja tänka på julbestyren och mycket ska hinnas med. Adriana var däremot upptagen med annat än pepparkaksbak eftersom hon är cheerleader för basketlaget Chicago Bulls. Och i dag är det dags för en hemmamatch.

Deras dansrutin börjar som vanligt men strax därpå blir hon vilse i dansen och intar plötsligt, ovetandes, rollen som kvällens huvudperson. Du kan nästintill se i hennes blick att hon febrilt funderar på varför de andra dansar steg som hon själv inte har fått lära sig.

Det är först när hennes älskade pojkvän kommer ut på planen som hon lägger ihop ett plus ett. Det här blir en dag hon aldrig kommer att glömma!

Comments

comments