En spindel tar sig in genom en mans navel och lever inuti hans kropp i 3 dagar!! Är DU rädd för spindlar? I så fall se INTE det här!

En Australiensk mans semester till Bali tog en mörk sväng förra veckan efter att han upptäckte en smärtsam röd linje ovanför hans navel. Först sa läkarna till 21-årige Dylan Thomas att det bara var ett insektsbett. Då linjen började växa var skräcken uppenbart: Det var en spindel som grävde inuti hans kropp .

Det klättrade sakta upp mot hans hjärta. Spindeln som är av arten arachnid och är lika stor som toppen på en tändsticka, överlevde på insidan av mannens kropp i tre dagar innan läkarna till slut drog det den. Thomas beskrev smärtan som en ”brännande brännskada.” Hans vänner kallar honom nu mera för Spiderman.

TITTA INTE PÅ DET HÄR OM DU ÄR RÄDD FÖR SPINDLAR!

Comments

comments