Domarna var vääääldigt tveksamma när de såg den här killen ! Men vänta bara vad som händer när han öppnar munnen!!

Dessvärre lever vi i en värld där väldigt många har fördomar. Man dömer personer innan de har hunnit visa vilka de är. För det är som bekant inte bara utsidan som räknas. Det är ju insidan som är det viktiga.

När duon Jonathan och Charlotte kommer ut på scenen möts de också av nedlåtande blickar – i början. På grund av sin storlek har 17 år gamla Jonathan fått utstå många jobbiga år som har tärt på självförtroendet. Men så har han träffat Charlotte som har blivit hans vän och stöttepelare.

Men så öppnar Jonathan munnen och börjar sjunga. Och du kan inte annat än imponeras av hans röst som dessutom kompletteras av Charlottes sång! Det var nog få i publiken som trodde att de skulle få lyssna till en sådan sångare när de först såg duon komma upp på scen.

Comments

comments