Den här mannen går 3,3 mil om dagen för att komma till jobbet! SÅ STARKT JOBBAT! och nu kan DU hjälpa honom!

James Robertson, 56, lämnar huset i Detroit i USA varje dag för att ta sig till jobbet i Richester Hills. Han kan åka en bit med bussen, men resten av sträcken måste han gå. Det är en sträcka sammanlagt på cirka 3,3 mil fram och tillbaka.

Det har James gjort fem dagar i veckan, måndag till fredag, oavsett väder. Det var sedan tio år tillbaka då hans gamla Honda slutade fungera. Men James har inte klagat – han gör allt för att ta sig till jobbet.

– Om han kan komma hit, gåendes hela den vägen i snö och regn, medan folk som bor tio minuter härifrån säger att de inte kan ta sig hit, det är struntprat, säger Todd Wilson, fabrikschef vid Schain Mold & Engineering.

Nu har en vän till James gjort en insamlingen ”Help James Robertson get a car” startats i syfte att samla ihop pengar till en bil till James.

Insamlingen startade igår och vännen som startade den sa att målet var 5000 dollar, motsvarande 41 000 kr. Det skulle räckt till en hyfsat bra bil, i skrivande stund är insamlingen uppe i över 53 000 dollar, alltså nästan 440 000 kronor.

Comments

comments