Den här pappan ljög för sin dotter under hela hennes uppväxt! Vänta bara tills du ser varför!

Att uppfostra ett barn kan vara den största utmaningen vi människor möter i livet. Och det är svårt även om man är två föräldrar med de bästa förutsättningarna, som ett hem, en stadigt jobb och en trygg ekonomi.

Utmaningen blir större, och kan ibland kännas omöjlig, om man tvingas göra det med en låg inkomst, och ännu värre – helt ensamstående. Men det är en verklighet för väldigt många idag.

Denna rörande reklam från MetLife Hong Kong skildrar vad som händer när en flicka får reda på att hennes pappa har ljugit för henne under hela hennes barndom. Han har inget toppenjobb, nästan ingen inkomst och kämpar varje dag efter han följt sin dotter till skolan. Men när han är med henne låtsas han som ingenting, och försöker vara den bästa pappan han någonsin kan.

Comments

comments