Så här får det INTE gå till!! Vakten dunkar pojkens huvud i marken!!

Enligt ett vittne dunkar vakten pojkens huvud i stengolvet så hårt att det ekar i hela vänthallen. Det är då vittnet och hans kompis rusar fram och börjar filma med en mobiltelefon.

Totalt har polisen fått ta in tolv anmälningar mot vakterna om misshandel,vilket har gjort att Malmöpolisen under tisdagen fattade beslut om en förundersökning mot vakterna – de är nu båda två misstänkta för brott.

Den 9-årige pojken som syns på filmsekvenser är ett ensamkommande flyktingbarn som enligt polisen var efterlyst sedan han rymt från en institution.

Just Malmö Centralstation och fastighetsägaren Jernhusen förser kontinuerligt Malmöpolisen men också andra polisområden med övervakningsfilmer både på misstänkta brott som utspelas på centralstation eller misstänka som passerar genom fastigheten.

Comments

comments