Hemlösa hundar dök upp på kvinnans begravning. Anledningen? Hon matade dem varje dag och de ville säga farväl.

Margarita Suarez levde i Merida, Yucatan, och var känd för att hjälpa herrelösa hundar. Men när hon nyligen skulle begravas – efter att ha avlidit efter en tids sjukdom –  inträffade något som ingen hade kunnat föreställa sig.

På begravningen började det nämligen att dyka upp hund efter hund, till familjens stora förvåning, skriver Daily mail.

Varje morgon brukade Margarita mata hemlösa hundar och katter som dök upp vid hennes hem. Hon var också känd för att ta med sig en påse mat när hon gick ut, för att kunna mata hundar hon mötte på vägen.

Personalen vid begravningsplatsen menade att de inte hade något att göra med att djuren dykt upp. De verkar helt enkelt ha kommit ditt för att ta farväl av sin vän. När personalen insåg detta lät de djuren komma in för att stillsamt ligga vid ceremonin som ett sista tecken på respekt.

 

Comments

comments