Svenske stjärnmäklarens PERFEKTA revansch på mobbarna från skoltiden! UNDERBART!

När stjärnmäklaren Fredrik Eklund gick i skolan blev han mobbad för att ha ”tjejögon”. Nu skriver Eklund ett hyllat öppet brev till mobbarna

– Jag var så rädd för dem, skriver han på sin Facebooksida

Så här skriver han!

”När jag var fjorton retades de äldre killarna med mig ute på skolgården och sade att jag hade ”tjejögon”. Jag ville bara dö. Jag var så rädd för dem.

I förra veckan var jag ute och tittade på
takvåningar för 20 miljoner tillsammans med Jennifer Lopez. Vi stod på en terrass och såg över hela nedre Manhattan. Hon vände sig motmig, lutade sig lite närmare när solen lyste mig i ögonen och sa: ”Du har så vackra ögon, de är väldigt blå…” Jag tänkte på killarna därhemma i Sverige och förlät dem”.

Skarmavbild-2015-04-10-kl.-07.53.11-1

Skarmavbild-2015-04-10-kl.-07.55.18-1024x619

Comments

comments