Hon blev våldtagen av ett monster när hon var 16 , nu 77 år senare möter hon barnet hon gav bort!

År 1928 var den då 16-årige Minka Disbrow på picknick i skogen, när hon blev brutalt överfallen och våldtagen. Plötsligt blev denna oskyldiga bondflicka gravid och skräckslagen. Babyn, Betty Jane, föddes i hemlighet och gavs bort för adoption.

I årtionden försökte Minka skriva brev för att ta reda på vad som hade hänt med sin dotter. Hon trodde att hon aldrig skulle få se henne igen, men gav aldrig upp hoppet.

Nästan 80 år senare, sa Minka en tyst bön: ”Käre Gud, jag skulle så gärna vilja träffa Betty Jane igen någon gång innan jag dör, och jag lovar att jag inte kommer att störa henne eller hennes liv. Jag vill bara se henne. ”.
Men det Minka inte visste var att hennes dotter även hon hade sökt efter sin mor, och att en domare precis hade gett henne de förseglade dokumenten om hennes adoption . Snart ringde telefonen.

Se den fantastiska videon nedan och se den otroligt gripande återförening mellan mor och dotter. Några av de finaste och mest gripande jag någonsin sett i hela mitt liv.

Comments

comments