Han sparkade ut sin fru ur lyxvillan! Hennes hämnd? Du kommer att dö av SKRATT!

När den ena parten ber om skilsmässa så kan det sluta illa, något som det gör i den här historien. Det är en historia om en skilsmässa som stinker!

Marit och Steffen var gifta i nästan 37 år , och bodde i en stor lyxvilla. När Steffen blev förälskad i sin 15 år yngre sekreterare så ansökte han om skilsmässa.

Efter några dagar ville Steffens nya kärlekm hans sekreterare, flytta in hos honom. Så Steffen kontaktade sin duktiga advokat och fick Marit utkastad. Han gav henne 3 dagar att flytta ut.

Hon började packa alla sina tillhörigheter i lådor, och ringde flyttfirman för att komma och hämta allt efter två dagar.

På den tredje dagen, satt hon vid matbordet ensam, tände ett ljus och åt kaviar och ett halvt kilo räkor, som hon söljde ned med MASSOR av vitt vin, medan hon lyssnade på sentimental musik.

Och så slängde hon ner räkskalen i kaviaren , och tryckte in allt i gardinstängerna. Efter att hon var färdig så lämnade hon villan för sista gången.

Dagen efter flyttade Steffen och hans nya kärlek in i huset, och de första dagarna var helt underbara. Men efter tre dagar började de lägga märke till att det var en konstig lukt i huset. De tvättade golv, tömde allt skräp, och ventilerade ordentligt. De flyttade ut några dagar och fick ett företag inom skadedjursbekämpning att gå igenom huset noggrant för att kontrollera om det kanske var döda råttor eller möss som orsakade lukten. Slutligen bytte de den dyra heltäckningsmattan. Men ingenting hjälpte.

Efter ett tag slutade hemhjälpen, och vänner slutade komma på besök. De sade aldrig något, men lukten var outhärdlig! Så kom den dag då de insåg att de inte kunde vara där längre, så de bestämde sig för att flytta ut själva också

De försöker att sälja huset, men ingen verkade intresserad av att köpa, man märkte lukten så fort du gick innanför dörren. Så de satte ner priset till hälften. Men det fanns ingen bud. De hade redan köpt ett stort nytt hus som nästan var färdigbyggt, och lånet på det nya huset gjorde att de var tvungna att sälja..

Så en dag ringde Marit, för att höra hur det gick. Hon lyssnade till Steffen i över en timme, allt han gjorde var att klaga på hur svårt det var att sälja huset, och att han började få slut på pengar Hon sa till Steffen att hon saknade det gamla huset. Steffen hade en idé: Han trodde inte att Marit skulle veta att huset stank så illa som det gjorde, så han sa till henne att hon kunde få köpa huset för 1/10 av värderingen. Men hon var tvungen att signera direkt i dag. Marit behövde inte fundera länge och Steffen skickade köpeavtalet till sin advokat, som Marit undertecknade samma dag.

Veckan efter var Steffen och hans nya flamma överlyckliga över att ha blivit kvitt det stinkande huset när flyttfirman kom. Allt blev inpackat i flyttbilen och så var de på väg till det nya huset de köpt.

Inkluderat gardinstängerna.

DELA gärna den här historien med dina vänner:

 

 

Comments

comments