Han borrar ett hål i toppen på dörren…Varför? Det här är ju GENIALT!

Inte är det bara lysande, det är jättelätt att göra också. Med det här tricket kan du spara massor av pengar om du har oturen att få inbrott under sommaren. Jag kommer åtminstone att göra detta innan jag åker på semester med familjen.

Det är aldrig roligt att tro att man kan få inbrott i huset när du är borta. Det finns larm och dyra kassaskåp du kan installera och köpa, men sofistikerade brottslingar har redan hittat sätt att bryta sig in. Men tänk på hur många gömställen som finns i ditt hus, som brottslingar ALDRIG kommer att tänka på . Tänk på det själv, hur många gånger har du sett toppen av dörren?

Smart, va? Även om vissa brottslingar kommer titta på den här videon, så det är osannolikt att de lyckas hitta rätt dörr, eller överhuvudtaget ta sig besväret att leta.

Dela gärna det här smarta tricket!

Comments

comments