Hennes ex gifter sig med en yngre kvinna! Hon skickade det här brevet. Och deras dotter hamnar i mitten!

Det här brevet har blivit jätteviralt på internet över hela världen: En frånskild mamma skriver ett brev till sin dotters nya styvmamma för att berätta vad hon tycker om henne. De som har läst brevet förstår varför så många har delat det!

16

Till styvmamman till min dotter.

Jag ville aldrig ha dig här, du var aldrig en del av planen. När jag växte upp och drömde om en familj så var aldrig du inkluderad. Jag ville inte ha hjälp från en annan kvinna att uppfostra mitt barn. Planen var att det skulle vara jag och mina barn och pappan till barnen…det fanns ingen plats för dig

Men gud har planer som vi inte ens kan föreställa oss, och nu har min familj delats till två familjer. I mitt sinne så skulle du vara en ohygglig best och min dotter skulle absolut inte vilja att du uppfostrar henne, aldrig någonsin. Jag hoppades att du inte var vacker och att min dotter inte skulle se upp till dig. Och att hennes pappa skulle inse att han hade bytt ner sig till nummer två.

Du skulle vara ful, eller hur? Men nej, du är en ung söt kvinna, så mina planer gick åt skogen!

Jag ville hata dig, men du gjorde det omöjligt och jag blev dig snart tacksam. Jag är så tacksam att du är där i mitt ställe nu när jag inte är där. Jag är glad att du är där nu när hon är tonåring och aldrig vänder henne ryggen. Hon behöver en mamma i huset och du har gjort ett fantastiskt jobb. Du har verkligen respekterat att jag är hennes mamma, Och jag uppskattar verkligen att du frågar mig först när beslut ska tas. Jag vet att våran situation är lite märklig kanske, Det är inte ofta en mamma och en styvmamma skickar meddelanden till varandra om att de älskar och respekterar varandra, du är verkligen en gåva.

Jag lovar att alltid respektera vad du tycker är bäst för min dotter. Jag lovar att aldrig försöka få dig att verka sämre än mig och jag lovar att uppfostra henne till att vara tacksam för att ha två starka kvinnor i sitt liv som har styrkan att uppfostra henne tillsammans. Älskade kvinna du är fantastisk och underbar. Jag älskar dig!

15

 

Det är underbart när en tragisk händelse faktiskt leder till en bättre situation som ingen hade väntat sig, dela gärna det här rörande brevet som visar att det finns liv efter en skilsmässa som faktiskt kan förbättras!

Comments

comments