Den förtvivlade mammans inlägg delas i REKORDFART. – Vaccinera era barn NU!

Vad är det för värld vi lever i? Jag är så arg , så arg att jag skulle kunna skrika och gråta på samma gång. Nu är det dags att få upp ögonen och inse att året är 2015, vetenskapen har nått långt , vänd inte ryggen till. Se till att vaccinera dina barn NU!!

Det här skrev Dina Julin från Veksø på Sjælland i Danmark på sin Facebook-profil. Och i skrivande stund är det delat mer än 45,000 gånger. I sin vrede och enorma frustration över att hennes dotter, Dicte, har fått mässlingen.

meslingerjente

 

Dina Julin vill göra folk uppmärksamma på vilka konsekvenser som kan uppstå när föräldrar INTE får sina barn vaccinerade mässlingen osv (MFR-vaccin).

Läkaren som tog emot Dicte berättade att han på senare tid hade sett 4 andra fall av mässlingen, en sjukdom som var mer eller mindre utrotad . Det krävs nämligen att 95% av alla barn får vaccin för att kunna säga att sjukdomen är utrotad.

Kommentarerna på Dinas FaceBook-inlägg visar att de flesta stöttar henne.

Vad tycker du? Är det ok att en del väljer bort att få sina barn vaccinerade, eller borde det vara obligatoriskt?

Dela gärna det här inlägget med dina vänner på FaceBook!

 

Comments

comments