Blanda salt och socker innan du går och lägger dig! Effekten är OTROLIGT!

Socker och salt kan tyckas en ovanlig kombination men om du lider av sömnlöshet kommer du att inse att idén inte är så illa.

Vi är alla medvetna om det faktum att konsumera salt och socker i stora mängder är dåligt för den allmänna hälsan. Men när det kommer till måttlig konsumtion, kan stora resultat uppnås.

Fördelarna för den här blandningen:

– Förstärkning av immunsystemet

– Motverkar huvudvärk

– Hjälper mot insomnia

– Att få mer energi

– Att öka nivåerna av serotonin och elektrolyter

– Den har anti spännings egenskaper

Och här kommer receptet på blandningen

Ingredients needed:

– 1 tsk oraffinerat havssalt

– 5 tsk råsocker

Tillagning:

Förhållandet mellan salt och socker bör vara 1: 5. Blanda de två ingredienserna och lägg dem i tidigare steriliserad glasburk.

Hur man intar blandningen:

Innan du går till sängs, eller under natten, ta en liten mängd av blandningen och lägg den under tungan. Låt blandningen långsamt upplöses.

Saltets natrium tillåter korrekt cellandning och producerar energi. Socker, å andra sidan, fungerar som en ”bakterie” till cellerna därför att glukos är en tillförlitlig energitillskott för mitokondrier. Dessutom är båda ingredienserna kraftfulla verktyg i kampen mot stress, som skadar din ämnesomsättning.

Om du lider av sömnlöshet och håller dig vaken sent på natten och helt enkelt inte kan blunda och somna, är kombinationen av salt och socker perfekt för dig.

Comments

comments