Är du trött på alla flugor i sommar? Nu kan du bli av med dem SUPERENKELT!

På sommaren gillar man ju att tillbringa sin tid utomhus. Tyvärr är det ju lätt att bli störd av surrande skadedjur. Som flugor! De är ju överallt . Men istället för doftljus (Som iallafall jag inte gillar lukten av), så finns det ett mycket mer diskret och därmed mer elegant form för att hålla flugorna borta.
vi behöver:
1 plastpåse som går att tillsluta lätt
Några kopparmynt (Du kanske har några gamla mynt liggande eller från någon semester)
Vatten

Först häller du vatten i påsen.

1

Sedan lägger du ner mynten.

2

Nu behöver du bara stänga påsen.

3

Och nu hänger du upp påsen i ett träd, om du sitter i trädgården. Eller på väggen om du sitter på balkongen. Flugor  gillar inte reflektionen av vattnet i kombination med hur mynten reflekteras i solljuset och därmed undviker flugorna de områdena. Det är garanterat att det fungerar!

4

Det här är superenkelt!

Comments

comments