När han lade sig bredvid en isbjörn, så slog mitt hjärta volter. Vad han gjorde SEDAN! WOW!.

Isbjörnar är några av de farligaste rovdjuren på jorden, och ett av de mycket få rovdjuren som faktiskt ser människor som byte. Men det hindrar inte Mark Dumas från att göra vad du ska få se i det här videoklippet.

Ursprungligen från Abbotsford, British Columbia, har 63-åriga djurtränaren byggt upp en stark relation med en 19 år gammal isbjörnshona som heter Agee. De har arbetat tillsammans sedan 1995, men för det mesta vill de bara umgås tillsammans vid poolen, och njuta av varandras sällskap.

Mark är den enda mannen i världen som faktiskt simmar med isbjörnar. Det är fantastiskt att han har kunnat bygga ett sådant starkt band med Agee.

Dela gärna den här artikeln med dina vänner på Facebook!

 

Comments

comments