Han är 6 år gammal, men ser ut som han bara är 1 år. Vad han har att säga krossade mitt hjärta.

Grant är som alla nadra 6-åringar. Han gillar att leka, läsa, och han gillar att klättra, men ibland tror människor att han och hans 1-åriga bror är tvillingar. Anledningen är att Grant har diastrofisk dysplasi, en typ av växtproblem som påverkar både kropp och lemmar. Det sägs att 1 av 100.000 barn föds med detta.

Amy Sten blev denna vackra pojkens mamma när hon gifte sig med Grants far, Nate, förra året. Hon skapade och delade den här videon med sin styvson, för att visa andravilket stort hjärta han har.
”Jag är ständigt ödmjuk inför Grant, hans kärlek och beslutsamhet”, säger hon. ”Vi gjorde det här tillsammans för att undanröja barriärerna mellan folk med sjukdomen och vanliga människor. Vi hoppas att alla kommer att se att människor är människor, och älskar dem för vilka de är. ”

Se hela videon nedan för att höra hans historia:

Comments

comments