Rånaren bröt sig in hos paret. Men vad han hittade i badrummet? Jag skrattar så tårarna trillar ner för kinderna!

En man rymde från högsäkerhetfängelset där han hade varit inlåst i 15 år. Han bryter in i ett hus nära fängelset och hittar ett gift par som sover i sängen.

Han binder fast mannen på en stol. Och han binder fast hans fru i sängen, han sätter sig över henne och kysser hennes hals, sedan reser han sig och går in i badrummet.

Medan han är där, viskar mannen nervöst till sin hustru:

”Lyssna, den här killen han rymt från fängelset. Titta bara på hur han är klädd! Han har säkert suttit där i många år, och Gud vet hur lång tid det har gått sedan han har sett någon kvinna! Jag såg hur han kysste dig i nacken. Om han försöker att ha sex med dig, så gör inte motstånd! Gör som han säger, och tillfredsställ honom. Den här killen är naturligtvis mycket farligt. Om han blir arg, då dödar han kanske oss båda! Var stark, min kära! Jag älskar dig! ”

Hon svarar: ”Han kysste mig i nacken. Han viskade i mitt öra. Han sa att han var homosexuell, han tycker att du är den sötaste mannen han har sett, och frågade om vi hade något vaselin. Jag sa att det var i garderoben i badrummet. Var stark, min kära! Jag älskar dig också … ”

Comments

comments