Lär dig ligga rätt för att förbättra din hälsa OCH din sömn! Det här är riktigt användbart!

 

 

 

 

 

Positionen vi ligger i på natten när vi sover har en betydande inverkan på vår matsmältning. I forna tider, brukade munkarna ligga ner efter varje måltid i tio minuter för att förbättra matsmältningen.

 

27

Dessutom i de äldsta traditionerna av orientalisk medicin liksom den indiska alternativa medicin föreslår så ska man sova på vänster sida. Anledningen är mycket enkel. Den vänstra sidan av kroppen är den dominerande lymfatiska sidan. Majoriteten av kroppens lymfvätska rinner ner i bröstgången, som ligger på vänster sida. Och lymfvätskan innehåller proteiner, glukos och andra metaboliter och restprodukter som renas genom lymfkörtlarna och sedan dräneras i den vänstra sidan av hjärtat.

Dela gärna detta med dina vänner på Facebook!

Comments

comments