Bilverkstäderna kommer inte att gilla det här! Med det här knepet så kan du spara MYCKET pengar! GENIALT!

Det kan hända oss alla. Tight parkeringsgarage har en hel del skuld, men ibland är det inte ditt eget fel även. Men vad som är säkert är att det är dyrt att fixa det. Garage kommer inte att gilla den här artikeln, eftersom den här videon ser du ett enkelt sätt att fixa bucklor sig, istället för att betala tusentals på en verkstad. Och resultatet blir bara bra!

Tricket i fråga skulle du förmodligen önskat att du hade vetat om tidigare. Det handlar om att kombinera värme med kyla, och det enda du behöver är en hårtork och en burk med tryckluft (du kan köpa dem överallt, Clas Ohlson / Biltema eg.). Först blåser maximal värme, sedan använda tryckluft. Denna kombination gör att metall expanderar och komprimerar på bara några sekunder, och ofta buckla till ”pop” på plats. Resultatet är fantastiskt, det är precis som om bulk’ve aldrig varit där.

Titta bara på videon och du ser hur lätt det är att göra, och det tar bara 20 sekunder. Så lysande, inte du med? DEL gärna detta trick på Facebook, så många människor som möjligt få veta om det!

Comments

comments