Rådjuret ville inte lämna sin räddare i nöden. Så han gjorde något helt speciellt!

Detta är en otrolig berättelse om en speciell vänskap.

Darius Sasnauskas bor nära Yellowstone naturreservat i USA, och bevittnade två rådjursungar födas i sin trädgård.

Men ett av barnen skadades, och mamman lämnade den.
Med så många rovdjur som bor i området skulle inte kiddet ha en enda chans att överleva, skriver Darius i sin videodagbok på Youtube. Han beslöt därför att adoptera det lilla djuret, gjorde en bädd för den och matade den var fjärde timme.

En av hans hundar hjälpte också till med uppfostran av den nya familjemedlemmen. Men det var aldrig tänkt att ungen skulle stanna permanent med hundar och människor, så Darius började söka efter modern till det lilla rådjuret.

Titta på videon nedan, och dela den gärna med dina vänner:

Comments

comments