Denna sju-åriga pojke tar hand om sin förlamade far efter att hans mamma övergav dem!

Ou Yanglin är en vanlig kille som bor med sin far i byn Wangpu i Guizhou-provinsen, sydvästra Kina. Han vaknar klockan sex på morgonen varje dag för att ta hand om sin far. Han har gjort detta i över ett år, att lära sig hur man lagar ris, köpa grönsaker på en lokal marknad, och mata sin pappa innan han går till skolan.

7-year-old-boy-cares-for-paralyzed-father-1

Ou Tongming, pojkens 37-årige far, är förlamad från midjan och ner. I juni 2013 föll han från andra våningen i ett hus som var under uppförande och skadade sin ryggrad.

7-year-old-boy-cares-for-paralyzed-father-4

Till slut tog hans fru deras 3-åriga dotter med sig och övergav honom och nu har den fattiga familjen tömt sina besparingar till följd av höga av medicinska räkningar.

7-year-old-boy-cares-for-paralyzed-father-6

Sedan dess har Yanglin tagit hand om sin far själv. Efter skolan går han ut på gatan för att söka efter rester. Han tjänar minst 20 yuan eller $ 4 varje dag, plus det lilla de får i bidrag och det ska räcka till dem båda.

7-year-old-boy-cares-for-paralyzed-father-7

Min far behöver medicin, men jag har inga pengar ”, säger Yanglin.

7-year-old-boy-cares-for-paralyzed-father-8

Yanglin vänder sin far på hans sida och administrerar medicin så fort han återvänder hem. Hans far fick liggsår, på grund av sin orörlighet.

7-year-old-boy-cares-for-paralyzed-father-9

Som far, tänker Tongming på hur han belastar sin käre son. Han var på väg att begå självmord, men hantänkte om när när han insåg att han kommer att lämna sin son ensam. 
Yanglin, dock vill bara ”växa upp snart” så att han kunde tjäna pengar till sin fars behandling.

DELA gärna det här med dina vänner på Facebook!

Comments

comments