Hon bor på ett härbärge . När chefen säger detta, kollapsar hon i chock.

Angel trodde att det var en vanlig dag på jobbet. Hon trodde att hon skulle utbilda en ny medarbetare i bolaget, men i själva verket var det VDn som var undercover. Angel misstänkte inte något, eftersom filmteamet sa att de spelade in en dokumentär. VDn Mitchell Modell rakade sitt huvud, lät en mustasch gro och bar glasögon för att undvika att bli igenkänd .

Liksom de flesta ensamstående mödrar behöver Angel en hjälpande hand för att klara tuffa tider, och det är precis vad hon kommer att få. Syftet med TV-programmet ”Undercover Boss,” är att ta reda på hur personalen verkligen fungerar, och ibland slutar det med att människor får sparken på grund av dåligt beteende. Men i de flesta fall som detta, inser chefen hur mycket bättre de anställda verkligen förtjänar att ha det. Detta var fallet för Angel.

”Jag älskar det här jobbet … men det har inte alltid varit på detta sätt”, medger Angel. När hon var 25 blev hon gravid och förlorade sitt gamla jobb som restaurangchef.

”Vi har varit hemlösa under en lång tid. Vi lever på ett härbärge för hemlösa nu ”, säger Angel till mannen hon tror är den nyligen anställda personen hon tränar upp. ”Men det spelar ingen roll, jag vill inte att du ska tycka synd om mig.”

Angel visste inte att den hon berättade allt för är mannen som kan ändra på allt. Mitchell var rörd till tårar när han hörde om Angels situationen och var helt bestört över att hans företag inte betalar nog så att deras anställda har råd med ett hem.

I den stora uppenbarelsen i slutet säger Mitchell till Angel vem han egentligen är, och avslöjar att Angel blir befordrad till biträdande butikschef, och därmed få en höjning av $ 14.000 per år, vilket är knappt 100.000 kronor. Angel kollapsar när hon hör detta – men det är inte över än.

Hon kommer också att få en skattefri check på hela $ 250.000, vilket motsvarar cirka 1,5 miljoner kronor, som hon nu kan köpa ett hus, till sig och sina barn. Angel kollapsar i tårar på golvet, och vi förstår varför. Vilken stor och välförtjänt överraskning!

Comments

comments