En gammal dam ska sätta in pengar på banken. Var har hon fått dem ifrån? Detta är guld!

En gammal liten dam promenerade in på banken en dag. Hon hade med sig en stor påse med pengar. Hon insisterade på att tala med bankdirektören för att få öppna ett sparkonto. Det var trots allt, talar om en hel del pengar.

Mannen vid kassan vägrade och sade: ”Du kan inte bara gå in här och förväntar dig att prata med bankdirektör. Han är en mycket upptagen man. ”
”Men jag är här för att sätta in så mycket pengar”, svarade damen.

Mannen vid disken tog en stund på sig med att titta på påsen med pengarna, så han gick in på ett av kontoren bakom honom. Han kom tillbaka och sade: ”Du har tur i dag, han kan hjälpa dig.” Sedan visade han damen vägen in till bankdirektör.

Hon gick in på ett enormt kontor och där satt en prydligt klädd man bakom ett skrivbord i trä. Bankdirektören stod upp och frågade: ”Hur kan jag hjälpa dig”
Kvinnan sa: ”Jag skulle vilja ha ett sparkonto,” och sedan placerade hon påsen med pengarna på sitt skrivbordet.

”Hur mycket har du där i?” Frågade bankchefen lite nyfiket.
”En och en halv miljon”, sa hon bestämt, hällde alla pengar på hans skrivbord.

Bankdirektören blev förvånad över att se så mycket pengar, så han frågade henne, ”Frun, jag är lite förvånad över att du bär runt på så mycket pengar. Det är speciellt för en kvinna i din ålder. Hur fick du tag på alla dessa pengarna? ”
Den gamla damen svarade: ”Jag gör vad.”
Än en gång banken manager var chockad och frågade henne, ”spel? betting? ”
Då  sade damen, ”Tja, till exempel, så jag satsade jag 200.000 kronor på att du har fyrkantig pung.”

”URSÄKTA?”, Sade bankchefen. ”Du satsade 200.000 på att mina testiklar är fyrkantiga? ”Det var det värsta”, sa han medans han knappt lyckades kontrollera sina skrattspasmer .
”Ja, ni hörde rätt. Faktum är att jag slår vad om 200.000 kronor att dina kulor har blivit fyrkantiga innan klockan 10:00 i morgon. ”

Mannen log brett och sa, ”Då har vi ett vad.” Sedan tog de varandra i handen.
Dessutom sade den lilla tanten: ”Okej, eftersom det finns så mycket pengar inblandade,  är det okej att jag tar med min advokat i morgon kl 10:00? Som ett vittne? ”
”Självklart!” Sade bankdirektör övertygad och säker.

När kvällen kom var bankdirektör väldigt nervös om vadet och tillbringade en hel del tid framför spegeln för att kontrollera sina bollar. Han flyttade dem från sida till sida, om och om igen. Han kollade länge, tills han var säker på att hans bollar var verkligen inte fyrkantig, och han var säker på att vinna vadet.
Följande dag, just klockan tio, traskade den gamla damen in på bankkontoret. Hon presenterade sin advokat och upprepade vadet.
Bankdirektören var fortfarande överens om att de hade ett vad. Kvinnan bad honom att dra ner sina byxor så att alla kunde se – och det gjorde han. Damen tittat närmare på bollar och sedan frågade om hon kunde känna på dem.

”Ja, okej”, sade bankdirektör med generad röst. Han hade i åtanke att det var tal om en massa pengar, så han sa: ”. Ja,  200.000 kronor är mycket pengar, så du borde vara helt säker”
När den gamla damen började ta på testiklarna upptäckte bankdirektör advokaten som höll på att slå huvudet mot väggen.

Så frågade bankdirektör den gamla damen, ”Vad fan är det för fel på din advokat?”
Damen svarade: ”Ingenting,  förutom att jag slog vad om en miljon kronor att jag fick ha bollarna till bankdirektören i min hand, precis klockan 10:00 idag.”

Comments

comments