De var ute på havet när de såg något konstigt som simmade bland vågorna!

En grupp av seglare åtnjuter en utflykt utanför Neapel, Italien, när de såg något litet och lurvigt som kämpade för att hålla huvudet ovanför vågorna långt ut i vattnet. Den stackars valpen hade tydligen fallit av en färja på väg hem med sin nya ägare, men färjans besättningen vägrade att stanna och hämta upp honom.

Han hade uppenbarligen trampat vatten en stund när de hittade honom.

 

5

Han var trött och skakade eftersom han varit i det kalla vattnet länge.

4

Se hela videon här nedanför!

De kunde hitta hans ägare som var överlycklig att se den söta valpen igen, vars namn är Nudlar, han lever och mår bra. Bolaget som äger färjan har utfärdat en ursäkt och undersöker för närvarande sina besättningsmän.

 

Comments

comments