Ny toffla från LEGO ska skona föräldrarna från smärtan de verkligen känner igen!

Tack, LEGO!
En man sa en gång – halvt på skämt och halvt på allvar – smärtan vid förlossning är hemsk.
Men det är inget emot att kliva på en LEGO-kloss med bara fötter på morgonen.
Under årtionden har föräldrar levt med den här överhängande faran i hemmet. De har varit tvungna att gå som i slalom runt de små byggstenarna för att undvika den frenetiska smärtan de lämnar efter sig när man råkar gå på dem. Men nu finns det goda nyheter.

lego

LEGO har nämligen äntligen insett denna överhängande fara för föräldrarna. I samarbete med en fransk reklambyrå har de skapat tofflor med ett extra skyddande lager under foten för att skydda föräldrarna mot legobitarna.

564a56c81600002d0026d7d6

Enligt den franska bloggen Piwee kommer inledningsvis det endast att produceras 1.500 par tofflor. De kommer att fördelas slumpvis till människor som fyller i ett formulär på den franska delen av Lego: s webbplats.

564a56f91f00002400f3ce86

Om det här inte är att möta sina kunders behov så vet jag inte vad det är.

DELA gärna artikeln med dina vänner på Facebook!

Comments

comments