Hans hustru var otrogen, men han visste inte hur han ska hantera det. Sedan kom han på en listig plan.

Ibland dyker det upp berättelser som sprids över hela världen. Denna berättelse har spridit sig en hel del på internet på sistone, och även om den ursprungliga ursprunget är okänt och vi inte kan bekräfta om historien faktiskt är sann, är det värt att läsa.

Mannen i berättelsen nedan var någorlunda säker på att hans fru var otrogen, men visste inte hur han skulle hantera situationen. Efter många rundor i huvudet, kom han upp med en plan för hur han skulle konfrontera henne, medan han bevisade för alla att det var hon som förstörde deras äktenskap. Kolla in berättelsen nedan för att se vad han gjorde …

Jag hade en känsla av att hon var otrogen, alla varningslampor blinkade rött. Hon började ständigt le medan hon skickade textmeddelanden,hon sa att det bara var hennes mamma när jag frågade vem det var. Hon hade ständigt sena kvällar på jobbet. När jag ringde hennes kollegor, berättade de att hon hade gått från arbetet för flera timmar sedan. När jag frågade henne vad hon gjorde, började hon skratta och sade att detta var något de gjorde mot varandra på kontoret hela tiden.

Ögonblick då jag definitivt kände att något var fel var när hon gick ut för att ”köpa mjölk” klockan halv elva på kvällen och inte kom tillbaka förrän klockan två på natten. Jag ska ge några goda råd från mina erfarenheter,  om du misstänker att din bättre hälft är otrogen; kontakta en privatdetektiv för ärendet. De vet vad de gör, och de kommer att förse dig med de bevis som kommer att hjälpa dig under skilsmässan.

Flera månader senare var det hennes födelsedag. Jag vet vad du tänker: Varför i hela friden hade jag väntat så länge innan jag konfronterade henne – och var jag tvungen att göra det på hennes födelsedag? Svaret på den första frågan är att jag skulle införskaffa så mycket bevis som möjligt, som jag senare skulle kunna ge till min advokat, och förutom att jag kunde leta efter en plats att bo. Och svaret på den andra frågan: Naturligtvis det måste vara på hennes födelsedag. Du förstår, när jag frågade henne vad hon skulle göra på sin födelsedag insisterade hon på att jag lika gärna kunde gå ut i staden med vänner, eftersom hon var tvungen att arbeta i alla fall, och inte ville bli påmind om att hon blev äldre.

Jag kände att något var på tok, och efter att jag hittade en flaska champagne och två glas gömda i min garderob, då var det var något i mig som brast. Så jag gjorde vad alla förnuftiga män skulle göra; Jag gick över till en kompis och lät henne tro att jag stack ut på stan med vänner. Sedan så jag plockade upp telefonen och ringde hennes mamma, pappa, syster och flera av hennes vänner. Jag sa till dem att jag kommer att hålla en stor överraskningsfest, där vi smyger in i huset med partyhattar, konfetti och tårta. Låter roligt, inte sant? Gissa om det var.

Jag fick möta upp alla utanför vår lägenhet klockan halv nio på morgonen. Vi ställer oss i hissen (vi var väl åtta totalt), hennes mamma med tårta och jag berättar alla hur tysta vi måste vara. Jag vrid om nyckeln och låser upp för oss, vi smyger mot sovrummet. Alla har visselpipa i munnen, och hennes mor har ett fast grepp om tårtan och ett stort leende på läpparna.

Jag öppnar dörren och ropar vi unisont: Surprise!

Men det var vi som fick oss en överraskning. Där stod min fru naken medan hennes älskare stirrade rätt på oss. Hennes mamma tappar tårtan rätt på golvet, hennes syster skriker, och hennes far börjar skrika högt han också. Jag låtsas att jag är helt förfärad, medan hennes vänner försöker putta oss ut ur rummet, medan de skriker på henne. Min fru, eller ursäkta – min ex-fru – gråter och skriker ”Hur kunde du?” Till mig, medan hennes älskare desperat försöker komma i byxorna och springa ut ur lägenheten.

Det var utan tvekan en av de bästa födelsedagspresenter jag någonsin har fått.

Comments

comments