En gammal man är ensam vid jul, men vad som händer strax efter är helt UNDERBART!

Den tyska varuhuskedjan EDEKA har fokuserat sin julreklam på att önska alla en riktigt God Jul.

Huvudpersonen i reklamen är en gammal man vars familj är spridda runt om i världen. Inget av hans barn har möjlighet att komma hem till högtiden, så han tvingas använda ett makabert men gripande knep. Han låtsas vara död, och det fungerar.

Vi har precis passerat första advent, och snart är det jul så det är hög tid att börja planera julfirandet. Julen handlar om gemenskap inte bara om julklappar, dekorationer och en julgran – det är ett av de få tillfällen då man kan samla familjen och kanske några nära vänner under samma tak. Men man ska försöka att tänka på att det finns många där ute som inte har någon att fira julen med.

Tänk på de ensamma och dela det här med alla du känner!

Comments

comments