Den lilla flickan sjunger för sin cancersjuka mor, då är det omöjligt att hålla tillbaka tårarna.

Mamman till den här lilla fyra år gamla tjejen är allvarligt sjuk i cancer. Och här vill hon sjunga för mamma, i ett klipp som senare publicerades på nätet. Det dröjde inte länge innan människor runt om i världen hade sett klippet som har rört så många till tårar och Ellen DeGeneres fick nys om det.

Hon och hennes mamma blev snabbt inbjudna som gäster till programmet, där lilla flickan framförde låten, «I’m Gonna Love You Through It» . Men den här gången fick hon hjälp av countrystjärnan Martina McBride!

Se deras vackra uppträdande nedan, men ha gärna en servett redo. Vi kunde nämligen inte hålla tillbaka tårarna.

Tyckte du att det här var fint? Dela det i så fall på Facebook!

Comments

comments