En pojke med autism åkte för att träffa tomten – vad han fann smälte våra hjärtan!

Efter Erin Deely fick kännedom om hennes treåriga sons autismdiagnos, visste hon att det skulle finnas ett antal ”vanliga” saker som han aldrig skulle kunna uppleva – och rätt nära toppen av listan var mötet med tomten . På grund av buller, ljus, och människor skulle det helt enkelt vara för mycket för honom att hantera, och det krossade hennes hjärta att veta att Brayden inte skulle kunna uppleva detta i sin barndom.

Tills hon hörde talas om ”Caring Santa” programmet. Detta årliga program – kommer till familjer med barn som har Autism – och de vet hur man gör barn med autism bekväma och glada.  Erin Brayden tog Brayden till evenemanget i Charlotte, North Carolina, och filmade ett ögonblick som hon aldrig kommer att glömma.

Det här var väl riktigt fint? DELA det gärna!

Comments

comments