Om du är född på 60-talet, 70-talet, Eller 80, sedan titta på detta. Det kommer att få dig att le!

Om du är min ålder, och föddes redan på 50-, 60-, 70-, eller 80-talet, då detta den perfekta videon för dig.  För dem av oss med barn, kan vi definitivt relatera till videon nedan. Det visar hur annorlunda världen är i dag jämfört med när vi växte upp. Gör dig redo för en tillbakablick till det förflutna!

Då, fanns det så få regler. Det fanns inget sådant ”barnlås” bildörrarna gick inte att låsa för att skydda barn.  Många barn, inklusive mig, hade aldrig en hjälm medans man cyklade. Barnen drack även vatten direkt från trädgårdsslangen, som är helt otänkbart i moderna tider. Men trots alla brister på regler, lyckades vi alla att överleva.

Om den här videon gäller dig, så grattis. DU KLARADE DET :).

Vänligen dela den här videon om du kan relatera till den!

Comments

comments