Den här mannen bor mitt ute i skogen i sitt VÄLDIGT dyra flygplan!

När du tänker dig ditt ideala hem, vad kommer du att tänka på då? En villa på stranden kanske? En takvåning? En herrgård? Ett slott? Dessa är alla ganska vanliga val, du skulle förmodligen inte tänka dig att bo i ett flygplan, eller hur? Men efter att ha sett vad den här mannen har gjort kanske du ändrar dig, kanske …
Detta är Bruce Campbell, han är bara en vanlig kille från Portland, Oregon. Jag säger vanlig, men han betalade 220.000 dollar för en Boeing 727, men han är inte en pilot, han bara köpt planet för att bo i.

1

Detta flygplanshuset är ett hem som passar för himlen, men det ligger mitt inne i skogen, med trådlöst internet och mycket annat. Även om jag älskar originalitet så är det nog mycket han borde åka och köpa på IKEA.

2

Som ni kan se så har Bruce inrett sin jetliner lite, men jag är inte säker på att detta skulle vara något för mig. Mitt största problem skulle vara att duscha, usch!

Men vad tycker du? Dela med dina vänner för att se vad de tycker!

Comments

comments