Kvinnor färgar håret som solnedgångar och det ser fantastiskt ut!

Även om jag är på väg att bli 23 så har jag aldrig färgat mitt hår. Jag är säker på att många av er kanske inte ens tror på det uttalandet, trots allt, nästan alla har gjort det. Medan resten av er förmodligen inte ens bryr er om jag har färgat mitt hår eller inte . Även om jag ännu inte har upplevt spänningen i att sitta många timmar i en frisörsalong och vänta på att förvandlas från brunett till blondin, eller försökt att göra det hemma så har jag alltid trott att en dag ska det ske. Och efter att ha sett den senaste trenden att ta hela världen med storm, så tror jag att nu är det dags att färga håret.
Alla stilar kommer och går, och hår med hår är det detsamma . Under de senaste årens lopp är det på internet man ser de senaste trenderna. Men nu har vi ett nytt fascinerande sätt att färga håret på och det har tagit internet med storm – att färga håret som en solnedgång.

3

Du kan förmodligen gissa från namnet vad denna trend innebär. Vi har alla sett en solnedgång eller hur? Alla färger du ser , himlen är ett spektakel av färg som sedan försvinner. Tänk om man kan få håret att se ut så. 

4

Det är nästan så att man kan se horisonten i håret!

5

Folk kommer att bli chockade över ditt fina hår om du bestämmer dig för en sådan här look! Och det fungerar även på killar!

6

Jag är redan helt såld på iden med att färga håret på det här viset, vad tyckte du?

Dela gärna det här med dina vänner på Facebook!

Comments

comments