De la det nyfödda barnet i hennes famn. Se reaktionen när hon inser vem det är!

Det var en vanlig dag för Eva, som tillbringade söndagseftermiddagen i sitt hem i Franklin i USA. Plötsligt hörde hon en knackning på dörren. Det var hennes svärson Donny och Miranda, som kom hem från Hawaii, där de båda arbetar i det amerikanska flygvapnet.
Men de kom inte hem tomhänta. Det Eva inte visste var att hon snart skulle få reda på att hon hade blivit mormor! Miranda och Donny hade just adopterat en liten flicka som heter Melissa , och de hade börjat antagningsprocessen i oktober.

”Vi valde att inte berätta för våra familjer, för det var så osäkert”, säger Miranda till WTHR News. ”Vi skulle vara försiktig, så att vi inte skulle göra någon besviken. Och vi beslutade att det inte var något vi bör tala om över telefonen. ”

I nästan 10 dagar, dolde Donny hemligheten för sin mor innan de flög hem för att överraska henne. Titta på videon nedan, och var beredd på mormor Evas otroligt underbara respons!

DELA gärna detta otroliga ögonblick med dina vänner på Facebook!

Comments

comments