Thea (13 år) från Linköping fick Iphone 5 istället Iphone 6. Grät av besvikelse!

En smärtsam tid för familjen säger pappan!

Julafton med familjen Svensson i Linköping den här julen var allt annat än trevlig. På grund av ett missförstånd och bristande kunskap om det senaste inom mobiler slutade det med att pappan till Thea köpte en begagnad iPhone5 i stället för en helt ny Iphone6 ​​ vilket var vad hon hade gett en tydlig signal om att hon ville till jul i år. Mamma och pappa misströstar och berättar om en jul där maten inte smakade så bra och en julafton som präglades av tårar snarare än skratt och familjeglädje. Efter påtryckningar från mamman kommer de nu ut med sin berättelse:

Fadern blev tvungen att säga förlåt
”Det var inte på något sätt avsett att köpa en sådan billig telefon, jag gjorde ett stort misstag och tror att jag har ångrat mig upp till flera hundra gånger” berättar en upprörd pappa. Han har ingen aning om de olika modellerna och trodde en Iphone var en Iphone. När dottern Thea packade upp sin julklapp stod mamma och pappa redo med kameran för att fånga den glädje de var säkra på skulle komma som en följd av gåvan. Reaktionen de fick var hjärtskärande berättar mamman som medger att hon är mycket irriterad på misstaget pappan gjorde. ”Han förstörde julaftonen för vår dotter, men vi arbetar oss igenom resten av julen trots detta”, sade hon.

 

Fick ny Iphone och lite pengar!
Vidare kan pappan berätta att de redan tidigt på måndagsmorgonen har varit ute för att köpa en helt ny Iphone6 ​ till Thea och hon nu åtminstone är glad över att äntligen ha telefonen i sina händer. ”När vi köpte telefonen i morse blev stämningen något bättre”, säger fadern. Han säger att han också som ett plåster på såret gav Thea 5000kr extra att handla för så att de nu kan få en trevligare jul. ”En sak är säker”, sade fadern; ”Nästa år kommer det att bli en noggrann genomgång av modellerna och min dotters önskemål. Det är i alla fall säkert ”, avslutar han.

Thea själv ville inte prata så mycket med tidningen, men vill påpeka att hon inte hade gjort något fel. ”Jag var mycket tydlig att det var Iphone6 ​​ jag ville ha så hur pappa kan ha köpt en iPhone5 säger bara lite om hur skadad han är i huvudet. Han lyssnar aldrig på mig ”, säger hon

 

7

Otroligt besviken: Thea Svenssom från Linköping upplevde en stor besvikelse på julafton när hon trodde att det var en helt ny Iphone6 men det visade sig vara en lättare använd iPhone5 för under halva priset.

Comments

comments