Hon sa att saker försvann på natten. Så de satte upp en kamera! Vad den filmade? OTROLIGT!

När Joanne Mosers 8-åriga dotter sa att hennes leksaker försvann på natten började Joanne skratta. Naturligtvis fanns det ingen som stal hennes leksaker! Men hennes dotter gav inte upp, och bevisade för sin mor att vissa leksaker var borta från rummet. Sedan insåg Joanne att hon var tvungen att gå till botten med detta mysterium. Så hon tog fram videokameran, ställde upp den framför hennes dotters sovrum och väntade tålmodigt för att se om någon av hennes dotters leksaker försvann magiskt på natten.
Hon la barnen på kvällen, men berättade inte för dem om kameran. Sedan satte hon sig ner och väntade på att kameran skulle bevisa att hennes dotter hade en livlig fantasi. Men så otroligt fel hon hade! Vänta tills du ser vad som händer!

DELA gärna med dina vänner och bekanta på Facebook!

Comments

comments