Tydligen har jag knutit slipsen fel hela mitt liv. Jag hade ingen aning!

Om det aldrig har varit din största styrka att knyta en slips, är den video du är på väg att titta på verkligen något för dig. Vissa människor bär inte slips till arbetet på en daglig basis, så de är ju inte så vana att knyta en slips kanske. Den här killen som kallar sig för Crazy russian Hacker, har återigen kommit upp med en idiotsäker metod som bara tar 14 sekunder!
Han visar dig först hur snabbt detta kan göras , och sedan saktar han ner det så att du kan följa varje steg tills du behärskar tekniken. Det är lätt att följa, Jag tyckte att jag kunde göra det själv efter mitt andra försök!
Han placerar slipsen på ett bord, bredare sidan till höger och den andra sidan till vänster. Han visar sedan hur du gör en ögla på varje sida, så att den bredare sidan är vänd mot dig och kortare änden går i motsatt riktning. Det här är verkligen superlätt! Se videon själv här nedanför!

Tyckte du att det här var bra? Dela i så fall med dina vänner på Facebook!

Comments

comments