Eva (38) rekommenderar unga tjejer att sola mycket solarium! De behöver färg säger hon!

Färg ger friskhet säger Eva

Eva Bengtsson från Västerås är bekymrad. Hon är bekymrad över unga flickor som ser så hjälplösa och mycket bleka ut. ”Någon måste tala med dagens ungdom, de behöver mer färg på kinderna”, säger Eva. Nu rekommenderar hon unga flickor att dagligen gå till solariet så att de får färg på kroppen och på så sätt får ett lite lyckligare liv.

Med sol varje dag

Eva säger även att hon solar varje dag i solariert. Hon tycker att det är en viktig del av hennes identitet för att se fräsch och brun ut. ”Jag kan inte låta bli att jämföra mig med andra omkring mig”, säger hon och fortsätter; ”Man kan inte undgå att märka att jag är mycket mer” fräschare ”än de flesta”, säger hon med en tydlig hänvisning till sin egen solbränna. Hon tror dagens ungdom ser blek och hjälplös ut och att föräldrar måste nu ta sitt ansvar och bidra till att deras barn får en solbränna.

tanning-mom2

Dottern måste sola mer: Eva från Västerås rekommenderar alla att sola mer solarium. Även hon har en dotter som nu kommer att få sola varje dag hela vintern. ”Lilla Matilda kommer att få en bra, jämn solbränna under vintern”, säger den stolta mamman.

Solarium ger lugn för stressade ungdomar

Hon tror fördelarna med solning är många. ”Förutom ett vackert yttre uppnår dessa ungdomar lugn och reducering av stress när de solar solarium”, säger hon och fortsätter;. ”Bara 30 minuter om dagen kan vara tillräckligt för att ge bra färg, varva ner och kanske också vara bättre rustade för de hektiska tonåren”, säger Eva. Hon säger att hon får en hel del uppmärksamhet på klubbarna på helgerna på grund av hennes vackra solbränna. ”Det finns ingen tvekan om att jag uppskattas av det motsatta könet” hon ler och ger dagliga turer på solsäng det mesta av äran för hennes framgång med män.

Evas uppmaning till svenska flickor är därför; ”Gå till solarium, använda vintern för att göra dig vackrare och mer attraktiv för män så blir livet snabbt lättare än du tror. Det handlar helt enkelt om att ta tag i dig själv och ditt liv ”, avslutar hon. Eva kallar sin egen myriad av ”visdomsord från en dam som vet vad hon talar om.”

Comments

comments