Pappa satte upp en kamera vid hans 4-åriga dotter. Resultatet? Filmen sprider sig i rekordfart!

Just när jag trodde jag hade sett den bästa far och dotter dansen, så får jag se det här, och jag blev verkligen förvånad.

Medan Sia sjunger hitlåten hans «Chandelier» på fransk tv, gör sedan fyra år gamla Inès och pappa Loic en absolut perfekt kopia själva! Man kan se att de har gjort detta förr och verkligen tränat in det, eftersom de är riktigt bra. De har verkligen sin egen lilla ”twist” på det hela, men det är bara roligt, och det verkar som om de två har mycket roligt!

Denna video visar på bara 2 minuter att det är viktigt att ta sig tid att ha kul med sina nära och kära. Inès har tur att hon har en sådan bra pappa!
Även om den här videon är ny på YouTube, har den redan en halv miljon visningar. Jag har en känsla av att vi får se mer av Loic och Inès.

Vilken härlig duo! Om du tyckte att detta var bra, dela den i så fall med dina vänner på Facebook!

Comments

comments