Det ser ut som en yxa i en trädstubbe. Men när du ser vad det egentligen är kommer du inte att tro det!

Först ser det ut som en teckning av en yxa sitter i en stubbe. Men detta är något helt annat!

”Artisan Cake Company” med Elizabeth Marek i spetsen står för detta, och ja, det finns en tårta! Även yxan är en bit av kakan.

”När min make högg ner julgranen som en riktig skogshuggare, blev jag besatt av detta lumberjackmönster”, skriver Marek på sin hemsida. ”Jag älskar skogshuggare. Det är vettigt. Jag älskar träd. Jag älskar skägg, och jag älskar detta mönster. Denna skogshuggartårta är grädden på moset av en besatthet ”

Du kan se en videon om hur hon skapade denna otroliga tårta nederst i artikeln.

Detta är helt fantastisk!

12 13 14 15 16 17

Här under kan du se hur de gjorde tårtan!

Blev du också imponerad? Dela i så fall gärna med dina vänner och bekanta!

Comments

comments