Barnen hann inte med flyget till pappans begravning. Då gjorde piloten det otänkbara..

Det är inte varje dag som små handlingar av vänlighet är så här stora, särskilt när många människor och mycket komplexa system är inblandade. Och ett system så stort och komplext som flygresor, en ändring i schemat kan få allvarliga konsekvenser.

Men en Delta Air Lines pilot på väg från Minneapolis till Memphis hade inga problem att fördröja en flygning för att få en familj desperat att få gå ombord till sin destination.

Kapten Adam Cohen såg medlemmarna i familjen Short genom hans fönster när de var på väg att lämna . De grät, skrek och viftade med armarna för att fånga hans uppmärksamhet. Han frågade om dem över radion, och vad han hörde fick honom att göra något oväntat . Familjen Shorts flyg från Phoenix till Minneapolis hade försenats i över en timme, vilket skulle få dem att missa sitt anslutande flyg till Memphis. Men det var inte bara någon flygning för dem: De skulle på deras pappas begravning.

Så kaptenen gjorde ett beslut på en tiondels sekund och vände planet och lät den sörjande familjen ombord.

Självfallet var familjen evigt tacksam för chansen att säga adjö till en älskad make och far. Om inte den här piloten  hade gjort U-sväng, skulle Shorts utan tvivel ha missat begravningen.

Om du vill tacka denna pilot för hans extraordinära och ovanliga handling av vänlighet, vänligen dela!

Comments

comments