Den döva mamman sätter sig för en intervju. Se vad Ellen gör i direktsändning!

Sarah är mamma till två små barn. Och fram till nyligen var hon helt döv.
I videon nedan, talar Ellen med Sarah bara åtta dagar efter att hon fick sin första hörapparat. För första gången på 34 år, hör nu Sarah saker hon aldrig hört förut, från ljudet av hennes barns röster till makens högljudda snarkningar. Proceduren som fick Sarah att höra kostar $ 30,000 per öra, och hittills har hon bara ett implantat.
Eftersom Sarah och hennes man inte har råd att betala det på egen hand så  betalade Sarahs svärmor,  Lari, hon gjorde något otroligt. Hon inkasserades hennes pensionssparande för att betala för Sarahs hörapparat – som inte täcks av försäkringen – ur sin egen ficka.
Ellen blev så rörd av Laris osjälviska handling av vänlighet så hon bestämde sig för att bjuda hela familjen till hennes show. Nu har Ellen en stor överraskning till dem. Hon samarbetar med företaget som gjorde Sarahs implantat … men du måste titta på videon för att se vilken överraskning det var för dem 🙂
Dela gärna detta inspirerande ögonblick med dina vänner på Facebook, och se till att ha en näsduk nära till hands!

Comments

comments