Hon hade en tid hos gynekologen. Men det som hände? Jag skrattar så att jag gråter!

En kvinnas vardag kan bli full av stress ibland och det kan vara svårt att få tiden att räcka till ibland, särskilt om du har familj.

Alla tänkbara uppgifter skall redas ut och lösas, och som alla kvinnor, så vi måste också ibland gå till gynekologen. Följande berättelse har cirkulerat på internet ett par år, och är otroligt rolig:

 

Jag hade ett möte med gynekologen i veckan för att ta ta de årliga cellproverna.. Tidigt en morgon ringde de från läkarens kontor för att säga att de hade en avbokning och att jag kunde komma in tidigare – faktiskt samma morgon klockan 09.30. Jag hade just fått iväg alla till skolan och arbetet och klockan var redan kvart i nio. Det skulle ta minst 35 minuter att köra till doktorn, så jag hade lite bråttom.

Liksom de flesta kvinnor ägnade jag lite extra tid att tvätta underlivet innan besöket hos gynekologen, men den här gången fanns det helt enkelt inte tid för en grundlig rengöring. Jag tog därför bara en handduk som hängde i badrummet och tvättade mig lite snabbt ”där nere”, så jag åtminstone såg presentabel ut. När jag var klar, kastade jag handduken i tvättkorgen, kastade på mina kläder, hoppade in i bilen och körde i ilfart till undersökningen.

Jag behövde bara vänta ett par minuter tills det var min tur att gå in till doktorn. Då jag, liksom alla kvinnor, hade gått igenom denna procedur flera gånger i livet, hoppade jag vant upp på undersökningsbordet, tittade upp i taket och inbillade mig att jag var i Paris eller någon annanstans låååångt borta.

Läkaren kom in, och jag måste säga att jag blev lite förvånad när han sa:

”Oj då, idag har vi verkligen ansträngt oss!”. Jag svarade inte och suckade av lättnad när undersökningen var över för den här gången.

Resten av dagen gick som vanligt med tvätt, shopping och matlagning.

När skolan var slut, och min 6-åriga dotter lekte för sig själv, ropade hon från badrummet:

”Mamma, var är min handduk?”

Jag sa till henne att hon kunde ta en ny eftersom det gamla ska tvättas.

Hon svarade: ”Nej Mamma, – jag måste ha DEN handduken. Jag hade lagt allt glitter i den!

 

Fick den här historien dig att skratta? DELA den i så fall med dina vänner på Facebook

Comments

comments