Mannen beställde en penis-förstoring på nätet. Vad han fick? Jag skrattar så tårarna rinner!

Det enda som blev större i den här historien var förmodligen de kriminellas bankkonto!

Det finns nog många som har gjort detta, även om många inte vågar erkänna det. Och det är nog många som har lurats av bluffpiller som lovar att saker och ting kommer att växa, men den här historien är helt unik. Den här mannen från Malaysia, som går under pseudonymen Ong, bestämde sig för att beställa en penis-förstoring på nätet. Han sökte över hela internet och äntligen hittade han en säljare med en otroligt lovande produkt. Och den garanterade att penisen skulle bli större.

Han beställde denna dyrbara mirakelmaskin, för cirka 1200 kronor. Efter att ha väntat några dagar längtansfullt,  kom sedan paketet.

Paketet var faktiskt vad han hade blivit lovad en penis-förstoring. Problemet? Det var ett förstoringsglas, till ett värde av 50 kr.

Ordföranden för konsumentmyndigheterna i Malaysia, Seri Michael Chong, berättade för tidningen The Star att många hade fallit offer för de här internet bedragarna.

glass

För att göra historien ännu värre….. det följde med en säkerhetsanvisning i förpackningen: ”Använd inte i direkt solljus” stod det

DELA den här historien om den fick dig att skratta:

Comments

comments