Pappa är inte hemma. När han får reda på vad mamman gjorde med barnet, kan han inte tro det ..

När du är i en extrem situation, är det omöjligt att veta hur du kommer att reagera. En mamma som heter Christina Simoes visar att när en mor sätts i en av dessa extrema situationer, kommer hon att göra allt för att skydda sitt barn. Christinas lägenhetskomplex i Haverhill, Massachusetts, började att brinna. Hon och hennes 18-månader gamla son var instängd. I ett ögonblick, gjorde Christina valet att rädda hennes son. Mamman tog lille Cameron och hoppade ut genom fönstret Christina använde sin kropp som en kudde för honom.

”Jag visste bara att vi antingen skulle dö om vi inte kom ut därifrån” berättade Christina för ABC News. ”När jag kom till fönstret och tittade ner och jag visste jag vad jag var tvungen att göra.”

”Det finns inget sätt att mitt liv skulle vara mer värdefullt än hans. Han är mitt nummer ett ”, säger hon.

Vänligen DELA om du tycker att Christina är en riktig hjälte!

Comments

comments