Flickan glömde sin teddybjörn. Vad hotellets personal gjorde då, hyllas över hela världen!

När Adare Manor hotell i Irland hittade en bortglömd nallebjörn, bestämde de sig för att ha lite kul. De delade detta foto på Facebook, med texten ”Jag har förlorat min ägare vid frukost på Adare Manor.” Det slog igenom och gick viralt, så de bestämde sig för att ge gosedjuret 5 stjärnig service.
”Vi bestämde oss för att fortsätta”, säger en talesman för hotellet till webbplatsen Buzzfeed. ”Vi fann att Facebook var ett bra sätt att sprida budskapet.” De fortsatte att publicera roliga bilder med nallebjörnen som hade det bra på hotellet innan han återförenades med ägaren, Kate Hogan.

”Claire i receptionen kommer att hjälpa mig att hitta min familj, har roligt på Adare Manor”

41

”Tar det lugnt innan frukosten”

42

”Måste vara på Adare Manor i natt, hoppas min ägare hämtar mig i morgon”

43

”Börjar gilla detta, afternoon tea på Adare Manor”

44

”Hurra! De har hittat min ägare, kommer att vara på Adare Manor en natt till,  sedan hem och fira i morgon ”

45

”Tillräckligt med tid för en massage från Katy på spaavdelningen innan jag åker hem”

46

”Ut och sträcka lite på benen med Claire efter att ha druckit te”

47

”Tack för att ni tog så väl hand om min kära Jellycat”, skrev familjen på Facebook

48

”Han var mitt allra första gosedjur”

49

Tyckte du om det här? DELA det i så fall med alla dina vänner och bekanta på Facebook!

Comments

comments