Kör du dina potatisar i mikrovågsugnen? Efter att du sett det här kommer du ALDRIG att göra det igen!

Om du älskar bakad potatis som jag, så är den videon du är på väg att titta på nedan något för dig. Vissa människor gillar verkligen inte att använda mikrovågsugnen för att laga något och / eller om du måste göra ett stort antal av potatisar, är denna långsamma metod fantastisk.
Det fina med långsam matlagning är ”ställa in den och inte behöva tänka på det” lättheten, det vill säga om du vill förbereda något långt före en måltid. Långsam matlagning, enligt min erfarenhet, ger också en smak och kvalitet som är oöverträffbar.
Detta recept presenteras av The One Pot Chef, som visar hur enkelt det är att baka en potatis. Potatisarna behöver bara tvättas och torkas väl. Se hur kocken förbereder och sveper in dem, för att producera en lätt och luftig bakad potatis, som alla kommer att njuta av!
Vänligen dela detta läckra recept med familj och vänner!

Comments

comments