Mobbare i skolan lämnar henne inte ifred. Men se när hennes storebror dyker upp …

När 11-årige Matt Morris hörde att hans lillasyster, Sarah Grace, var mobbad i skolan, visste han att han var tvungen att göra något åt ​​det. Sarah har Downs syndrom, men istället för att ta vara på allas olikheter,  verkar barnen i skolan mer intresserade av att göra narr av dem. Matt, som också går under namnet MattyB, är lite av en viral YouTube stjärna, och har fått berömmelse för sina populära musikvideor.

”Du vet acceptans är inte lätt men; Det utmanar oss alla på något sätt / även om det är hudfärg, ålder, kön eller ras / Vi blir obekväma när någon annan är annorlunda .

Matt har aldrig sett sin syster som något annat än den lillasyster han älskar att leka med. Han hoppas att med sin kraftfulla sång, kan han lära andra att stoppa mobbning, men viktigast av allt att visa andra med särskilda behov att det finns fler människor som är intresserade av att älska dem än att göra narr av dem.

”Vissa människor i skolan kan reta henne för hennes behov, men jag tycker inte att någon ska bli mobbade på grund av hur de är,” Berättade Matt för tv-kanalen ABC.

Vänligen dela Matt och Sarahs budskap för att visa dem med särskilda behov att du är på deras sida!

Comments

comments