Polisen håller ett hungrigt barn, men vad hon gör då? Det har blivit VIRALT..

En kvinna vid namn Edinora samlade apelsiner i den colombianska skogen när hon hörde någon gråta i buskarna. Där gömd bland det tjocka gräset och undervegetation, låg en liten nyfödd flicka. Barnet övergavs av sin egen mor bara några timmar efter det att hon föddes.

Polisen Luisa Fernanda Urrea kom till platsen. Till en början, trodde hon att hon tittade på en katt – men när hon kom närmare, blev hon chockad av att inse att det var en baby.

Den nyfödda hade fortfarande en del av sin navelsträng kvar. Hon var också hungrig och frös. Det var då polisen Urrea, som nyligen blev mamma, gjorde något som tusentals människor i hela världen säger är en heroisk, osjälvisk handling av vänlighet och mänsklighet – något poliskvinnan säger att alla kvinnor skulle göra under samma omständigheter …

1

Poliskvinnan Urrea blev chockerad av att upptäcka ett nyfött barn som hade övergivits av sin mamma i en colombiansk skog. Den lilla flickan, som fortfarande hade sin navelsträng kvar, var utsvulten.

Det var då Urrea gjorde något åt saken.

2

Eftersom poliskvinnan Urrea nyligen blev mamma, visste hon att hon kunde amma det nyfödda barnet och eventuellt rädda hennes liv.

3

En viral video lades upp på Facebook som visar hur Urrea lugnt ammar det svältande barnet.

Nu hyllar hela världen hennes insats!

4

Det rapporteras att den colombianska Family Welfare Institute nu ska ta hand om barnet medan de söker en adoptivfamilj.

När den här historien rapporterades , letade polisen fortfarande efter barnets mamma, som kan åtalas.

Comments

comments