Hon tar en sax och klipper i 3 gamla handdukar. Resultatet? Detta är genialiskt!

Då och då är det helt enkelt dags att byta ut handdukarna i badrummet. Med tiden blir de slitna och fula . Men vänta, kasta dem inte! Nu kan du återvinna handdukar, och det på ett sätt du garanterat inte tänkt på förut! Bara titta på denna otroligt smarta video.
Detta projekt kan du göra själv, och det är väldigt enkelt, bara att följa instruktionerna i den här videon. Allt du behöver är tre gamla handdukar, sax och en nål och tråd. I den här videon ser du Linda Facci visa oss steg för steg, när hon gör en matta av gröna, gula och oranga handdukar. Men andra färger fungerar också. Först viker hon handdukarna på mitten och skär i cirka 3 cm tjocka strimlor. En matta av medelstorlek som hon gör här kräver ca 13 band, men du kan göra det med mer eller mindre beroende på den storlek du vill ha på den.
När du har klippt upp alla handdukar, ta 3 remsor och sy ihop ändarna. Sammanfoga dem tillsammans ända till slutet, och vik ändarna så att det ser lite snyggare ut. Upprepa detta tills du har en lång remsa. Nu är du redo att skapa en matta. Följ bara instruktionerna i videon här nedanför:
Tyckte du om den här artikeln? DELA kärleken med dina vänner och bekanta på Facebook!

Comments

comments